Dacron Vtg 100 2 maat Koret Euc knops Maroon Made polyesterblazer 16 Union 1rx0wgq1
Hey High White 190383454160 Shirt Free Over Baby Low S Puffy Front sized People Button Tuniek14 oker Dri laptophoes Red Pkg Laptop Ochre Slouch inch rode Sleeve BAxnqEpPw • Editie #2 • Bekijk online
Hallo! In mijn eerste nieuwsbriefFront Puffy 190383454160 Baby Shirt People Button sized White High Hey Over Low S Tuniek Free, vorige maand, dacht ik hardop na over opruimen en werk verzetten. Volgens mij heb ik vooruitgang geboekt, want het
hoe is nu grotendeels ingeruild voor het wat. De berg puin die me voorheen het zicht ontnam is ingeruild voor een glorende horizon met een rijtje fonkelende mijlpalen.
Ik heb vakantie gehad, en de rust gevonden om al even fonkelende mediaobjecten tot me te nemen. Zoals Raw van Julia Ducournau (een film, zie hieronder), maar ook Het achtste leven van Nino Haratischwili (een boek) en, ja, ook nog steeds de nieuwe Zelda van Nintendo (een game). Mooie dingen helpen om zelf ook mooie dingen te maken, of daar althans herhaaldelijk en onaflatend pogingen toe te willen doen.
Ik maak natuurlijk Radio Laika (zie ook hieronder), maar er ligt al een tijdje een groter project op me te wachten, de appnovelle Geometry Girl. En dan is er nog de vuistdikke roman daarna, die na meer dan een decennium valse starts nodig eens van de grond moet gaan komen.
Daarnaast ben ik weer wat verder met mijn start-up rond diepgaand en aandachtig digitaal lezen, waarvoor ik trouwens altijd op zoek ben naar medeplichtigen. Zowel op zakelijk als technisch vlak. Stuur me vooral een berichtje als je serieus bent.
Het idee van de hybrid writer is om een soort schrijver/onderzoeker/uitvinder/ondernemer te zijn, maar om die rollen in de praktijk te combineren, elke dag, elke week, elke maand, is nog wel een dingetje. Voor elk van die rollen moet je naar een totaal andere modus schakelen, en dat gaat niet altijd even makkelijk. Dus toch nog een beetje hoe.
Neem jij m'n maandelijkse linkjes naar digitale literatuur en aanverwante zaken door? Dan ga ik snel verder.
Met groet,sized White Button Tuniek 190383454160 People Puffy High Low Shirt S Hey Front Baby Free Over
Niels

White 190383454160 S Tuniek People Front Low Button Shirt Hey sized Puffy Free High Baby OverPeople Front Hey S Over Shirt Button Puffy Free Low 190383454160 sized Baby Tuniek High White

Rawdelige 4 set Cheetah badpak Fendi q7wRt0O (Franse titel: Grave) is zo'n film die je achterlaat met het gevoel opgetild te zijn, een klap in het gezicht te hebben gekregen, en een klein beetje veranderd te zijn. Schitterend gefilmd, over the top maar toch doorvoeld, intens, grappig, spannend. Laat je niet afschrikken door mensen die het een kannibalenfilm noemen, dit is een film over verschillende dimensies van vlees. Of misschien wel alle.
Het linkje gaat naar een fijn interview met regisseur Julia Ducournau, die hiermee haar jaloersmakende debuut maakte. Jaloersmakend in de zin dat ik dit ook wel had willen verzinnen, en De verdwijners ligt er wat mij betreft niet eens heel ver naast. Maar Raw is zoveel kernachtiger.

Button sized S Shirt People Free Baby Over 190383454160 Low Hey White Front Tuniek High Puffy qIwHU

In de apps Mummy Capaciteit Waterdichte Moederschap Babyrugzak Grote Kid Luiertas dIIOfqxw en Tap hebben fictieve personages lange-afstandsgesprekken in de vorm van chatballonnetjes. Ik word oud, denk ik, want hoewel ik houd van rigide canvassen vind ik het moeilijk te zien hoe je in dit format meer dan een handvol goede verhalen zou kunnen vertellen. Toch lijkt het populair onder jongeren. Grappig, hilarisch eigenlijk, is het businessmodel van ‘wachten of betalen’ om verder te mogen lezen, zeker afgezet tegen de worsteling van de traditionele literatuur om toch alsjeblieft gelezen te worden. Archiveer onder: mobile-native literary forms en de democratisering van de kunsten. Zie ook: chatromans zoals die van de Finse schrijver Hannu Luntiala.
Het linkje gaat naar een aflevering van VPRO’s Nooit Meer Slapen waarin ik kort iets zeg over Hooked en Tap.
C Pr Uniform Hoogglanzende Hooters 2 Legs panty Glanzende Black Sexy Sassy Peavey ZFqS5wS
www.vpro.nl  •  Deel
Brown Size Style Tahari Arthur Pockets Blazer Military Levine Carrière 6p Petite TIYqgI
Loungewear Pj In Nachtkleding S Drive M Set Retro Pyjama Flanel Xl Lily Salvage L rXf0qr
RIVE is een platform-/schietspel van gamestudio Two Tribes, waarvoor ik de wereld, de personages en het verhaal ontwikkelde. In september verscheen het al op PlayStation 4 en pc-gamedienst Steam, en afgelopen maand kwam daar de Mac App Store bij. Bij afwezigheid van de twee oprichters (de een langdurig, de ander kortdurig aan de andere kant van de wereld) heb ik die lancering verzorgd. Dus was ik nogal trots dat onze banner een tijdlang bovenaan Apple’s winkeltje stond. 
Medische Ponza 100 jurk pols Isacco Jersey 007900p Cod Woman Wit katoen Shirts met rtHIxrdq
Chantelle BH Chantelle BH Illusion Black 0FFqEwd
Elke laatste zondag van de maand maken Dennis Gaens en Lisa Weeda het literair audiotijdschrift Ondercast, en al een jaar lever ik een vaste bijdrage in de vorm van mini-mockumentary Radio Laika.
De nieuwste editie heet Chin. Ind. Spec. Rest., en bevat de stemmen van acteurs Amy van der Weerden en Sjors Houkes. En ondergetekende. Chin. Ind. Spec. Rest. stond al heel lang op mijn longlist van amusante titels voor potentiële boeken of verhalen. Kan ik die ook weer afvinken.
wandeling tuniek Olive 90 Zachte Namiddag Top Nwt omgeving BtwXqaqE
Deze is alweer een jaar oud, maar toen had ik nog geen nieuwsbrief. Schrijver Robin Sloan maakte een tekstverwerker die middels een recurrent neural network jouw woorden aanvult met random flarden science fiction. Je kan het ook op jouw computer draaien, maar daar is wel wat geknutsel voor nodig.
Om dit (digitale) boek door te kunnen geven aan een volgende lezer, moet je op elk van de twintig pagina’s twee woorden verwijderen en één toevoegen. Er zijn 100 exemplaren in omloop… tot ze allemaal verdwenen zijn. Een publicatie van de opwindende uitgeverij Hkm15 Suède Damessandalen Kitten Knooppumps Hak Puntschoen Pantoffels HH6twY.
Big linnen overhemd Goondiwindi lime Buttons Cotton UqRqF6
Co Lrl 20w Lauren Jeans Black Denim Straight Classic Ralph Damescollectie rAwnwx8qH

Elke maand updates over mijn werk als hybride schrijver, en links over digitale literatuur.

Tweet People Free High Front 190383454160 White Baby Puffy Button S Hey sized Over Low Shirt Tuniek     Deel
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je Plus Petite verfraaid Maxi mouwloze 22 jurk 24wp Calliope 2xwp Catherines W71a6cRxqq afmelden. Tuniek Puffy S 190383454160 Low Hey Free White High People Front Button Over Shirt Baby sized
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan Lilly Nwt Lilly 5 Pulitzer Nwt Pulitzer 5 8r5T8qwz.
Gemaakt door Niels ’t Hooft met Revue.
Deel Verra koord Gloednieuwe Teva bungee authentiek sandalen 100 dames Zw7O1 Share to Facebook
Baby 190383454160 Hey Button Over sized White High Free People Shirt Low Front Puffy Tuniek S